Äntligen är det bestämt! Och ska jag vara helt ärlig är jag nästan lite ivrig. Nu ska det tecknas utav bara den! Igår fyllde min fina, vackra, underbara mamma 50 år! Ett faktum som för mig är svårt att förstå. Det är presenten till min kära mamma som åter skänkt mig glädje till att teckna. Presenten är den omtalade "Arwen" som länge stått högt upp på hennes önskelista och efter år av löften ska den slutligen bli av. Som tidigare sagt har jag tecknat denna skönhet ett flertal gånger, men aldrig har jag kännt mig nöjd över resultatet. Därför ska jag än en gång teckna denna alv och hoppas nu att mitt sinne får ro.
 
Hon är så duktig min mamma. Vi delar ett stort intresse och hon är en stor inspirationskälla för mig .Det är svårt att beskriva känslan av att ha någon som förstår omedelbart. Ser med samma känsla, uppmärksammar det många inte ser och som kan ge mig konstruktiv kritik. Samma band känner jag till min syster, vilken gåva att få dela detta intresse som jag brinner för med människor jag älskar.  
 
 
 
 
 
 
Som den nattugglan jag är flödar min kreativitet självklart bäst när det egentligen är tid för att sova, men vad gör det en lördagsnatt som denna? Hursomhelst, fick ännu ett öga pryda min hand målat med pensel i akvarell och vit akryl. Här nedan ser ni resultatet, kladd, jaa, jag vet..När ska jag skärpa mig och teckna på riktigt igen säg?
 
 

 
 
 
 
 
Stundtals kan jag känna oförmåga över att göra det jag älskar, dvs. att teckna. Jag är säker på att jag inte är ensam om den saken, vare sig det handlar om att just teckna eller något annat. Under den senaste tiden har jag insett att det i enkel form bara är att sätta sig ned och teckna. Teckna vad som helst, teckna det jag känner för och innan jag vet ordet av det sitter jag där i timtals och bara tecknar.
 
 
Teckning i blyerts på Canson skisspapper med Derwent soft pencils. Jag har använt mig av referensbild.
 

Rolig "body art" som jag gjort med hjälp av makeup och akrylfärger. 

Liknande inlägg