Hej igen todos!,hoppas att ni alla har haft en trevlig första advent, här är de resterande bilderna från "TRE SERIEN" fotograferade av min syster Rebecka aka ( http://aussiewess.blogg.se ). Och ja, det var kallt!

Jag fullkomligt älskar Jim Shores handgjorda jultomtar, de för mina tankar tillbaka i tiden till den traditionella amerikanska södern, med mönster i dämpade färger som påminner om historisk lappteknik. Det handlar dock inte bara om just tomtar för Jim Shore, idag tillverkas allt ifrån disneyfigurer, änglar till fåglar, ja tom trollkarlen från Oz, även om han idag inte har tid el. möjlighet att tillverka dem helt själv. De är sannerligen handgjorda små mästerverk, var och en med sina unika mönster och detaljer. Materialet de tillverkas i känns svalt och lent som den rundaste sten ändå är dem så lätta. Om ni känner till "Willow tree- serien" så påminner det en hel del om det materialet, det liknar täljt trä och har en sådan där lite matt och fin yta. Det kallas för POLYresin och är helt enkelt imitationsträ.


SANTA CLAUSPRESENTSSNOWMENBIRDS

DOGSDISNEY PRINCESSES

DISNEY CHARACTERS"Blooming friendship" Bambi waterball (Jim Shore)DONALD DUCK AND GOOFY

MICKEY AND MINNIE MOUSEALICE IN WONDERLAND

THE MUPPET SHOW

FAIRYTALEBilder:

www.oldtowngifts.com/enesco_jimshore/heartwoo...

http://www.fantasiescometrue.com/category/walt_disney_classics_collection/

http://www.angelicdreamz.com/FAIRY-TALE_c_1271.html
Här är en förhandstitt på min systers fototrio, modell är då jag då. De övriga två bilderna får ni kanske se här senare i veckan, då dessa är under redigering ännu. Se den stora versionen på http://aussiewess.blogg.se
Liknande inlägg