God Evening Folks! Idag blev det plåtning med syrran, yaay! Det var superduper fun! Temat gick i Halloweens anda och det blev en "creepy doll" look. Här är ett litet smakprov, varsågoda! Stay tuned for more! Nedanför hittar ni Christina Aguileras "Fighter" (spotify) och youtube- klipp.

Christina Aguilera – Fighter
Personligen tycker jag kanske att det är en aning tidigt att affärerna redan börjat julpynta. Halloween har ju faktiskt inte ens inträffat ännu. Fast nu när sommar har blivit vinter känns dock ett klipp som detta, ganska passande. Antagligen är det inte många svenskar som undgått just denna kortfilm för den delen heller. Denna version är dock med de engelska rösterna. "Pluto's Christmas Tree" heter den iallafall och filmen kom 1952, alltså för nästan hela 60 år sedan.

Ni som tycker att jul är pyton och inte alls något att längta till ger jag er "Donald Duck- Trick or Treat" från 1952.
Happy Halloween Everyone!
God dag mitt herrskap! Idag har vi fått sova en timma längre, härligt. Dock så känns det mindre härligt då den nya tiden är vintertid, men jag antar att vintern har sina fina sidor den med. Igår stannade jag uppe lite längre och gjorde jag klart "Faline". Det hela tog mig ca 2 h och den är tecknad med Derwent Graphite Soft Pencils på ett simpelt ritpapper i storlek A5 (halvt A4). Jag har använt mig utav en referensbild som jag haft uppe på skärmen medan tecknandes. Observera dock att jag inte har kalkerat.
Refernsbilden jag använt mig utav: http://images.wikia.com/disney/images/d/d1/Bambi-bambi-5778390-1280-960.jpg

Liknande inlägg