God Afton Mitt Herrskap,

Hoppas allt står bra till denna kväll med bara några få timmar kvar innan tolvslaget. Jag fick en förfrågan på Deviantart.com om jag kunde skanna in "Esmeralda", vilket jag idag försökte att göra. Anledningen till varför jag inte skannat in mina teckningar på sistone är att min skanner/skrivare helt enkelt är trasig. Jag funderar dock på att införskaffa lite nya apparaturer. Hursomhelst testade jag att skanna in teckningen på vår gamla skanner men jag blev inge vidare nöjd över kvalitén så det fick bli ett foto taget med mobilkameran istället. Möjligtvis är inte heller det utav den bästa kvaliten, men nu får ni iallafall se hur teckningen ser ut rakt framifrån.

Det har varit ett händelserikt år för min del och det känns som jag har haft möjligheten att verkligen utveckla min konstnärliga sida. Jag måste säga att det är verkligen roligt att ha er vid min sida, för ni ska veta att det är ni som ger mig inspirationen och framförallt glädjen till att göra det jag gör. Utan er skulle det kännas tomt. Jag hoppas på ett nytt år med nya inlägg, teckningar, kunskaper och nya sidor inom konsten som jag ännu inte riktigt bekantat mig med.

Jag önskar er ett riktigt Gott Nytt År med glädje och lycka!

Yours truly

/Mikay  


Hallå där, så här i slutet av år 2011, idag avslutade jag min påbörjade teckning av "Esmeralda" från igår. Det är derwent soft pencils på canson- papper. Jag har tecknat av en bild från datorn. Jag har inte kalkerat och arbetet tog mig några timmar. Nedanför hittar ni ett klipp från den engelska versionen när hon sjunger "God Help The Outcasts". Riktigt vackert.

God fortsättning allesammans!


Hallå på er denna juldagsnatt!

Hoppas ni ätit er mätt på julbord, fått fina paket, umgåtts med familj, släkt, vänner och kanske framförallt bildat er fina julminnen.

Jag har tidigare nämnt att jag beställt böcker från bokus och att jag ivrigt väntat på att få dem innan jul. Det kom dock aldrig några böcker. Jag tänkte, dem har säkert fullt upp så här innan jul och många av mina böcker skulle beställas ifrån ytterligare en leverantör så jag antog redan tidigt i processen att det hela kunde dra ut på tiden. Gissa om att jag blev paff när jag öppnar en av julklapparna och får se Andrew Loomis två böcker som jag längtat så efter att få. Mamma och pappa är bara allt för snälla. Jag blev överlycklig! Mamma sa dock att dem andra böckerna inte fanns i lager, så det blev bara dem två. När det sedan var dags för ännu en julklapp blev jag lika förvånad igen, där i ligger "The illusion of life" och "The Archive Series ANIMATION"! Jag gick på det igen! Efter det förklarade mamma att dem andra böckerna verkligen inte fanns och att det i mitt sista paket fanns lite teckningsmaterial som papper, pennor och liknande. Jag nappade på betet, igen!! Tror du inte att där i låg även Drawn to life vol. 1 och 2.. Mamma och pappa är bäst! Jag älskar er!! <3

Liknande inlägg