Hej allesammans! :)
 
Då var en hel sommar till ända (om vi ni kan kalla den för sommar) och jag är tillbaka i skolbänken igen. Det har redan gått 2 veckor och stämningen känns skön här på Umeå Konstskola. Denna vecka körde vi väl igång på riktigt och har arbetat med sakteckning. Den här gången arbetade vi stort, vilket var riktigt skönt just för att vi får använda oss av hela kroppen för att flytta oss fram och tillbaka när vi observerar och tecknar av motivet (stillebenet).
 
I höst däremot kommer vi huvudsakligen att arbeta med projekt. År 2 är betydligt friare än första året, då vi i år 1 gick igenom mer grundliga, tekniska saker. Självklart är det kunskap som vi fortsättningsvis kommer att arbeta utifrån och utveckla såväl i 2:an.
 
Igårkväll roade jag mig med att teckna av Christina Aguilera lite spontant sådär bara. Då är det som roligtast tycker jag när det inte finns några måsten eller krav på att allt ska bli bra. Den är tecknad på Canson- papper i storlek A3 med blyerts. Jag har tittat av en bild ifrån datorn men den är inte klar riktigt ännu. Nu ska det packas för i eftermiddag blir det en trip till min syster i Sundsvall, men tänkte försöka teckna lite till. 
 
Ha det bra underbara läsare, njut lite extra och unna er det bästa!
 
 
/Mikay
 
 
(P.S - Bilden nedanför X-tina är ifrån dagens kroki med modell).