Hej,
 
sitter just nu och lyssnar på Scorpions "Wind of change" och bara samlar på mig krafter om att förändringens vind är på intåg för min del. Vilket känns både roligt och spännande. Jag tänkte visa er en teckning som betytt väldigt mycket för mig och som jag antagligen kommer att ha med mig långt framåt i tiden.
 
Jag minns det som om det bara vore igår. Ni vet en sådan där vanlig, tråkig vardag då jäkten över att få till något ätbart till middag är över och alla är mättna å belåtna. Just efter den stunden när mamma och pappa är klar med disken och dem äntligen kan få göra något annat frågar jag om mamma inte kan teckna en häst åt mig. Och visst gör hon det, utan att tveka. När jag sedan ställer frågan till min käre far, om inte han också möjligtvis skulle kunna teckna något åt mig. Denna gång blir det en båt. Sen efter lite tjat igen blir det förstås en till häst och båt.
 
Förändringens tid jag talar om handlar förstås inte om någon riven mur som i låten, utan helt enkelt om att börja bygga upp de grundstenar jag har till ett hus. Jag vill utveckla mina kunskaper i konst och form. Det är min högsta önskan. 
 
 
Mamma och pappa har gjort "linjerna" och jag står för färgläggningen av den. Tyvärr har jag inget årtal på den dock.