Nääh, nu är jag så där köpsugen igen. Jag har länge hört att "Bristol pads" är ett utmärkt papper av hög kvalité för teckning. Många människor har kanske uppfattningen att det är blyertspennorna som måste vara utav bra råvaror, men i själva verket är det faktiskt pappret som man verkligen ska lägga pengarna på. Det är bara att googla på deviantart så kan du se att de flesta talangfulla tecknarna använder sig just av detta papper som är både jämt och lättsamt att arbeta med. Pappersfibrerna rivs inte heller upp så himla lätt, då de behåller sin fina yta mycket bra.  

Sedan skulle det inte vara helt fel med en suddpenna med en spets. Det skulle verkligen underlätta när man gör själva håret på porträttet. Alla dessa tunna slingor!! Dessutom så blir det ju så mycket snyggare också...

Liknande inlägg

2 kommentarer

Johanna - www.johannajagendal.se

01 Jan 2010 11:36

Hej! Vet du vart man kan få tag i det Bristol-pappret? Jag använder mig av det här pappret nu: skarp57614706.jpg" rel="nofollow">http://www.johannajagendal.se/images/2009/dsc02818skarp57614706.jpg Vet du om det kan vara samma sort?



Kram /Johanna

Johanna - www.johannajagendal.se

01 Jan 2010 11:37

Hmm, länken verkar inte fungera. Testa den här istället: http://www.johannajagendal.se/category/tecknarmaterial.html

Kommentera

Publiceras ej